Forum francais Minecraft. Serveur de jeu FR-Minecraft et astuces pour Minecraft.

Pages :: 1

#1 17/11/2023 22:34:41

Membre

Messages : 317

Vem kan ansöka om sms-lån?

Alla som fyllt 18 år och är svenska medborgare kan ansöka om ett Smslån. För att din ansökan om sms-lån ska bli godkänd krävs emellertid du passerar långivarens kreditprövning. Något som i praktiken innebär att du behöver ha en inkomst och att du är fri från skulder hos Kronofogden. De flesta långivare som erbjuder sms-lån accepterar sökanden som har betalningsanmärkningar, men det gäller inte alla.

Sms-lån är de i flesta fall så kallade högkostnadskrediter. Det innebär att årsräntan ligger på mer än 30 procent (plus gällande referensränta). I regel är dock räntan inte den enda kostnaden för sms-lån. De flesta långivare som erbjuder sms-lån lägger även på avgifter som uppläggnings-, handläggnings- och aviavgifter. Något som betyder att många sms-lån i praktiken är betydligt dyrare än vad enbart räntan ger vid handen. I somliga fall kan den effektiva årsräntan (alla kostnader för ett lån) landa på över 100 procent.

Av de här skälen är det viktigt att titta noga på villkoren och de finstilta delarna innan du ansöker om ett sms-lån, så att du inte får en obehaglig överraskning när det är dags att betala första fakturan.

Hors ligne

Pages :: 1

Pied de page des forums